Relif from eyes problems

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna do aliqua. Ut enim ad veniam, quis nostrud sint occaecat.

– Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit in

– Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit in

c
Doc Evangel Snyder

Surgeries and prescriptions

c
Dill Angharad

Diagnosis and ophthalmology

c
Sarah Emer

Involved in scientific research

c
Joen Emery

Involved in scientific research

c
Michael Son

Surgeries and prescriptions

c
Dr Haid Dickinson

Prescriptions of contact lenses

1968

Η εταιρεία OPTILOS ιδρύεται από τον οπτικό Κωνσταντίνο Χατζηαντωνίου το 1968 αναλαμβάνοντας εργαστηριακές εφαρμογές γυαλιών οράσεως και ηλίου.

1974

Η παρουσία μας στον χώρο των οπτικών ειδών στο κέντρο της Αθήνας ξεκινά το 1974, με την δημιουργία ενός σύγχρονου οπτικού εργαστηρίου. Η εξειδίκευσή μας στην τεχνολογία κοπής οφθαλμικών φακών και η αισθητική λεπτομέρεια στις οπτικές εφαρμογές, μας οδηγούν σε συνεργασίες με πολλούς επώνυμους οπτικούς οίκους της εποχής.

1976

Το 1976, επεκτείνοντας τη δυναμική μας παρουσία, ιδρύεται το πρώτο κατάστημα στην οδό Ακαδημίας 76. Σε έναν καλαίσθητο χώρο φιλοξενούνται τα δημοφιλέστερα brands και προσφέρονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε κατασκευές ειδικών και πολύπλοκων συνταγών.

1997

Το 1997, ξεκινά το δεύτερο κατάστημα στο Παλαιό Φάληρο. Ενημερωμένο με τα τελευταία σχέδια και trends της κάθε σεζόν σύντομα ξεχωρίζει για την αξιοπιστία, την καλή εξυπηρέτηση και τις εντυπωσιακές συλλογές.

2022

Σήμερα, συνεχίζουμε την ανοδική μας πορεία και με βασικό άξονα την καινοτομία δημιουργούμε το διαδικτυακό κατάστημα Optilos.gr.

ΟΠΤΙΚΑ ΑΘΗΝΑ

ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ